Kyllingelasagne Denne lækre og nemme kyllingelasagne er og bliver et hit hos mig både til aftensmad, til madpakken og et til et lager i fryseren. Lasagnen er sund, mættende og nærende. Ingredienser til 4 pers. Ca. 10 fuldkorns lasagneplader 500 g. Kyllingfilet (max 10 % fedt)450 g. frossen spinat (heldbladet)1 løg1 dåse hakkede tomater (m. nøglehulsmærket)2,5 dl. Madlavningsfløde, nøglehulsmærket (evt Oma, 4 %) 1 pose revet ost, nøglehulsmærket (evt. Cheasy, 13%)Salt, peber, oregano, karry Fremgangsmåde Steg kylling i karry. Tø spinaten op imens og vrid derefter væden ud. Svits hakkede løg i en gryde og bland tomat, fløde og krydderier i og tilføj evt. fintrevet gulerod og/eller kål. “Byg” lasagnen skiftevis af lasagneplader, sauce, spinat og kylling i et fad og top med revet ost. Bag lasagnen i ovnen ved 180 i ca. 35 min. Server evt. med en råkostsalat og en mager fraicedressing til.