Bananpandekager

Bananpandekager

Disse bananpandekager er min all-time-favorit-snack. De smager af den syndigste dessert, men er i virkeligheden nærende, mættende og sunde. De kan spises både til morgenmad, mellemmåltid, dessert eller tages med på madpakken.
Pandekager med blåbær
Skrevet af
Sarah Nørgaard

Specifikationer

Antal personer: 4
Tilberedningstid: 45min
Tags
Nem
Sød

Ingredienser

2 modne bananer
4 æg
1 dl havregryn
1 tsk. vaniljepulver eller kardemomme
Tilbehør: evt. skyr og bær

Fremgangsmåde

Mos bananerne grundigt. Jeg bruger en stavblender eller almindelig blender til dette. Bland herefter de resterende ingredienser i indtil dejen er ensartet.
Opvarm en pande med lidt fedtstof og brug cirka 2 spsk. dej til én pandekage. Hæld dejen på panden og glat den en smule ud. Der kan være cirka 3 pandekager på en pande.
Server evt. sammen med skyr (jeg er vild med at bruge skovbærskyr fra cheasy og blandet frugt/bær.)

Næring

Energi: ~1600 kJ
Protein: ~25 g
Fedt: ~10 g
Kulhydrat: ~60 g
Print som PDF

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.