Bulgursalat

Bulgursalat

Jeg er fan af grønkål bl.a. fordi den med dens kun 60 kcal. pr 100 g. er rig på en masse sunde næringsstoffer samtidigt med at det er en super mættende salat bl.a. pga. dens høje indhold af kostfibre og protein.
Bulgursalat m. rødløg og grønt
Skrevet af
Sarah Nørgaard

Specifikationer

Antal personer: 2
Tilberedningstid: 30min
Tags
Hurtig
Nem
SU-venlig

Ingredienser

650 g. bulgur
6 dl. vand
Agurk
Rød peber
Grønne bønner
Tomat
Syltet rødløg

Fremgangsmåde

Kom bulgur og 6 dl. kogt vand i en skål med låg på og lad det stå i 20 min.
Rør tomatpure, olie, citronsaft og krydderier godt sammen
Skær grøntsagerne ud i mindre stykker
Når bulgur er færdig og afkølet, blandes det hele sammen og toppes evt. med krydderurter, citron og syltet rødløg

Næring

Energi: ~10.000 kJ
Protein: ~150 g
Fedt: ~20 g
Kulhydrat: ~450 g
Print som PDF

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.