Knækbrød

Knækbrød

Disse knækbrød er en nem og hurtig løsning til mellemmåltid, til madpakken eller på farten.
Fiberrige knækbrød
Skrevet af
Sarah Nørgaard

Specifikationer

Antal personer: -
Tilberedningstid: 90min
Tags
Fiberrig
Sprøg

Ingredienser

1 dl græskarkerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl havregryn
2 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
2 tsk fint salt
1 tsk bagepulver
1 dl olivenolie
2 dl vand

Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Tilsæt olie og vand. Rør det godt sammen med f.eks. en gaffel. Hvis dejen er lidt for tør, så tilsæt lidt mere olie. Konsistensen skal være som en alm. dej (dog med en masse kerner).
Del dejen i 2 lige store dele og rul hver del ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 2-3 mm.
Læg den udrullede dej over på en bradepande og rids dejen i passende stykker med en pizzakniv eller alm. kniv.
Bag knækbrødene i 15-20 minutter ved 200 grader.
Lad dem afkøle på en bagerist

Næring

Energi: ~5500 kJ
Protein: ~80 g
Fedt: ~200 g
Kulhydrat: ~250 g
Print som PDF

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.