Spinatvafler

Spinatvafler


Lækre og sunde spinatvafler der også kan laves som pandekager og toppes med lige det du kan lide. Kan også sagtens spises dagen efter eller tages med på madpakke.

Grønne vafler baseret på spinat
Skrevet af
Sarah Nørgaard

Specifikationer

Antal personer: 4
Tilberedningstid: 45min
Tags
Let
SU-venlig

Ingredienser

150 g frossent spinat
4 æg
3 dl mælk
120 g hvedemel
80 g grahamsmel
1 tsk bagepulver
Salt og peber

Fremgangsmåde

Bland det hele sammen i en skål eller i en blender og lav fine vafler i vaffeljernet eller pandekager på panden. MUMS!
Top det med grønsager og evt. noget kød eller fisk. På vaflen bruger jeg fx: laks, hytteost, avocado, gulerod, tomat, radise, rå rødkål og syltede rødløg

Næring

Energi: 6363 kJ
Protein: 60.2 g
Fedt: 28.5 g
Kulhydrat: 155.2 g
Print som PDF

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.